Bir Hata Oldu. Hata Kod: #7A063
Madrid Turu PGS ile 3 Gece 4 Gün (BB0064) Tur Programı
Kalkış Yerleri: SAW Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - MADRİD

Sabiha Gökçen  Havalimanı dış hatlar terminalinde 07:30’da buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus  Hava Yollarının  özel uçuşu  ile saat 10:35 da Madrid'e hareket. Varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen aracımız ile Madrid kalacağımız otelimize hareket ediyoruz. Madrid otelimize vardığımızda odaların dağıtılması ve odalara yerleşme.

 



2 Gün: MADRİD

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından özel araçlarımızla otellerimizden ekstra olarak düzenlenecek Madrid panaromik şehir turumuz için ayrılıyoruz. İspanya’nın başkentinde yapılacak şehir turunda Plaza Mayor, Kraliyet Sarayı, İspanya Meydanı, Cervantes Anıtı, Alcala Kapısı, La Puerta del Sol, Cibeles Meydanı ve Çeşmesi,  Neptün Çeşmesi, Paseo del Prado, Retiro Parkı, Gran Via panaromik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde verilecek serbest zamanın ardından otelimize transfer. Geceleme Madrid otelimizde.

Madrid panaromik şehir turu: 30 Euro

  

 



3 Gün: MADRİD

Otelde alınan kahvaltı sonrası tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo Turuna katılabilirler.   İspanya’nın eski başkenti , şimdinin ise dini merkezi olan Toledo İspanya’ya gidildiğinde görülmeden dönülmemesi gereken bir şehirdir.nBir tepenin üstüne kurulu olan şehir, etrafını çevreleyen Tajo nehri sayesinde adeta bir ada gibi görünmektedir. Unesco tarafından koruma listesinde olan Toledo tarihi dokusunu günümüze kadar çok iyi muhafaza etmiştir.  Bir çok kültürün mimari izlerini taşıyan yapıları, dar sokakları ve ünlü katedrali ile Toledo başlı başına bir cazibe merkezidir. Bu açık hava müzesi şehirde, tarihi dar sokakları, İspanya’nın en eski katedrali Toledo katedralini (dışarıdan), Endülüs camilerinden dönüştürülmüş kiliselerini, kılıç atölyelerini ve daha pek çok sayısız harikayı hep beraber göreceğiz. Toledo’dan ayrıldıktan sonra Madrid’e dönecek ve şehir merkezinde  rehberimizin belirlediği zamana kadar serbest zaman vereceğiz.  Dileyen misafirlerimiz İspanya’nın geleneksel dansını yerel flamenco gösterilerinin yapıldığı yerde   ekstra olarak izleyebilirler.  Rengarenk kıyafetleri içerisinde ki profesyonel dansçıların yaptığı dans şovuna hayran kalacaksınız.  Geceleme Madrid otelimizde

Toledo Turu: 60 Euro

Yerel flamenco gösterisi: 50 Euro (1 içecek dahil)

  

 



4 Gün: MADRİD - İSTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltının ardından odalarımızı boşaltıyor ve araçlarımızlaHava Limanına gidiyoruz. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus Hava  Yollarının özel uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz. 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları özel uçuşu  ile İstanbul- Madrid  - İstanbul ekonomi sınıf gidiş dönüş uçak bileti
  • 3 Yıldızlı otellerde 4 gece konaklama
  • Otelde alınan kahvaltılar
  • Lüks otobüslerle havaalanı-otel – havaalanı transferleri
  • Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Şehir vergileri, otel vergileri, alan vergileri, Gidiş - dönüş uçak bagaj bedeli için kişi başı tur başlamadan acente yetkilisine veya rehbere 35 € ödeme yapılacaktır.
  • Vize ücreti ve servis bedeli
  • Yurtdışı çıkış Harcı
  • Tüm kişisel harcamalar
  • Rehber tarafından organize edilen ekstra turlar,
  • Öğle ve Akşam yemekleri,
  • Müze, ören yeri vb. giriş ücretleri,
  • Özel Seyahat sağlık sigortası
  • İptal Güvence Sigortası 30 
  • Lokal rehber + Kulaklık (Gerektiğinde Tur esnasında ödenecektir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Tatil Yıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli Tatil Yıldızı misafirleri,

    Tatil Yıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kalaya kadar iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    Tatil Yıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/madrid-turu-pgs-ile-3-gece-4-gun-bb0064
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 08.09.2024 04:00 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.