Bir Hata Oldu. Hata Kod: #7A063
Roma Napoli Bari turu 4 gece THY ile (BB027) Tur Programı

Uçuş bilgileri

Gidiş: İstanbul İGA Havalimanı İST  ) 08:20 -  Fiumicino – Leonardo da Vinci Havalimanı ( FCO ) 10:00

Dönüş: Bari/Palese Uluslararası Havalimanı ( BRİ ) – İstanbul İGA Havalimanı ( İST )

Uçuş kodu: TK1861

Not: Müsaitliğe göre uçuş Napoli Havalimanından gerçekleştirile bilir.

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı İST
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Roma Şehir Turu

  İstanbul İGA Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile Roma’ya uçuş. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için Roma şehir merkezine hareket ediyoruz. Roma’ya varışımızı takiben panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzda dünyanın en büyük ibadet yeri ve mimari eseri olan, Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu; Roma ve İtalya’nın topografik merkezi olan Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele Vatan Abidesi Anıtı, gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen “Trevi” Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol Merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde. 

  



2 Gün: Roma – Pompei - Napoli

  Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başladıktan sonra Napoli’ye doğru yola çıkıyoruz. Napoli’ye varıştan önce Pompeii turumuzu gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei, M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağ’ının eteklerinde uzanır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmış. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, Fauna Evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer alıyor. Bu gezimiz sonrasında Napoli’ye yolculuğumuz devam ediyor. Varışımızın ardından panoramik şehir turu. Turumuzda; XVI. yy.’da yapılmış Kraliyet Sarayı, dünyanın en önemli gösterilerine sahne olan San Carlo Tiyatrosu, kafe ve mağazalarıyla ünlü Umberto 1 Galerisi, Roma’daki Pantheon’dan esinlenerek yapılan San Francesco Di Paolo Kilisesi, Plebiscito Meydanı, Angev’in Kalesi ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otelimize hareket ediyoruz. Oda dağılımı ve dinlenme için serbest zaman.

  



3 Gün: Napoli

Otelimizde alacağımız kahvaltı ile günümüze başladıktan sonra  serbest zaman. Şehiri Daha iyi tanımak adına gününüzü geçirebilir yada resim çekebilirsiniz. Geceleme otelinizde. 

  



4 Gün: Napoli – Bari - Alberobello & Polignano a Mare – Bari

Sabah kahvaltısının ardından Bari’ye hareket ediyoruz. Bari’ye varışın ardından Bari şehir turu. Turumuzda Katedral ve Aziz Nicolas Bazilikası, Margarita Tiyatrosu, Petruzzelli Tiyatrosu, Eski şehir görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Alberobello & Polignano a Mare turu için hareket. Bu turumuzda öncelikle Alberobello’da Unesco Dünya Mirasları listesinde olan Alberobello Kasabasında kilit taşlı mantar evler (Trullo Evleri) göreceğiz. Ardından Polignano a Mare’ye varışımızı takiben şehir turumuza başlıyoruz. Eski şehir merkezi ve Polignano a Mare sahilleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Polignano a Mare’nin eşsiz sahilinde serbest zaman.  otele transfer. Geceleme otelimizde.

  



5 Gün: Bari – İstanbul

 Sabah kahvaltısını aldıktan  sonra rehberimizin belirleyeceği saatte Bari havalimanına hareket. Bari Havalimanı’na varışımızın ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçuşu ile İstanbul’a hareket. Varış ve gezimizin sonu.

  



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Roma, Napoli ve Bari Şehir Turları 
  • Tüm Ekstra Turlar
  • 1 Gece Roma 2 Gece Napoli ve 1 Gece Bari Konaklaması (Oda&Kahvaltı) 
  • Rehberlik hizmeti 
  • Zorunlu Sigorta 
  • Gidiş – Dönüş Uçak bileti (ekonomi sıfını) 
  • Otobüs ve Transfer Hizmetleri 
  • Havaalanı ve Otel vergileri 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Programda belirtilmeyen geziler
  • Her türlü kişisel harcamalar
  • Vize ücretleri.
  • Lokal rehber + Kulaklık (Gerektiğinde Tur esnasında ödenecektir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    TatilYıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli TatilYıldızı misafirleri,

    TatilYıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kala iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    TatilYıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/roma-napoli-bari-turu-4-gece-thy-ile-bb027
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 02.10.2024 11:24 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.