Bir Hata Oldu. Hata Kod: #7A063
Ekstra Turlar Dahil Dubai Turu THY İle 4 Gece Ara Tatil Özel (İ0252) Tur Programı

Uçuş Bilgileri :

Gidiş :    TK0866  01:20  06:45

Dönüş :  TK0869  02:15 06:30

Konaklama Bilgileri :

4* Metropolitan Hotel Dubai vb.

(Burj El Arab ve Souk Madinat Jumeirah Bölgesi)

“Dubai Mall, Mall of Emirates ve

Jumeirah Beach ‘a ücretsiz Shuttle servis”

  • Abu Dhabi Louvre Müzesi Girişi Dahil…
  • Abu Dhabi İkonları Şehir Turu ve Sabah Kahvaltısı
  • Dubai İkonları Şehir Turu
  • Akşam Yemekli Marina Dhow Cruise Tekne Turu,
  • Miracle Garden (Mucize Bahçe) Tema Park Turu,
  • Dubai Lokal Mahalleler Turu,
  • Işıklı Dubai Fenomenleri Turu,
  • Legoland veya Motiongate Park Turu Tek park giriş biletleri
  • Atlantis Aquaventure Water Park,
  • Yas Eğlence Adası ve Alışveriş Turu Dahil…
  • Warner Bros veya Ferrari World Tek park giriş biletleri
  • Grand Habtoor Beach Jumeirah Hotel ‘de Tek gün Plaj Kullanımı Dahil
  • Çöl Safari Turu Seçeneği ile …
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı İST
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – ABU DHABİ İKONLARI ŞEHİR TURU – DUBAİ LOKAL MAHALLELER TURU – IŞIKLI DUBAİ FENOMENLERİ TURU – (BURJ KHALIFA – FOUNTAIN SHOW – DUBAI MALL)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçuştan 3 saat öncesinden itibaren gerçekleştireceğiniz bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından TK0866 sayılı Türk Havayolları tarifeli uçuşu ile 01:20de Abu Dhabi ‘ye uçuyoruz. Yerel saat ile sabah 06:45de Abu Dhabi Havalimanı’na varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen aracımızla kahvaltı için lokal restorana hareket ediyoruz. Lokal Restaurantta Türk damak zevkine uygun kahvaltımızı alıyoruz. Kahvaltı ve kısa mola ve Tanışma Çemberimizin ardından Abu Dhabi İkonları Şehir Turu programımıza başlıyoruz. Yedi emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabide gerçekleştireceğimiz gezi esnasında 40 yıl öncesine kadar küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin, bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi gezimiz esnasında, Emirates Palace, Etihad Towers, Qasr Al Watan, Corniche panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Abu Dhabi İkonları Turu sonrası Dubai ‘ye doğru yola çıkıyoruz. Otelimize transfer. Odaların alınması için verilecek serbest zaman ardından Lokal Mahalleler Turu programımızı düzenliyoruz. Turumuzda ilk olarak; Petrol öncesi Dubai’nin lokal hayatını gözlemleyebileceğimiz ilk yerleşim yeri olan Bastakiya Bölgesi’ni ve bu bölgede bulunan Bedevi mahallelerini geleneksel dar sokakları Meena Pazarını; lokal mimarisi ve çarşısı ile ünlü Al Seef‘i gezeceğiz; sunulacak serbest zaman sonrasında Baniyas/Deira bölgesinde bulunan altın baharat hurma ve elektronikçiler çarşılarını ziyaret edeceğiz. Ardından Işıklı Dubai Fenomenleri Turumuzu gerçekleştirmek için Dubai Downtowna hareket ediyoruz. Dubai Opera binası ve şık mekanların bulunduğu Boulevard caddesini görecek, Wing of Mexico – Burj Plazada mola vereceğiz. 828 metre yüksekliği ile Dünya nın en yüksek yapısı olan Burj Khalifanın önünde bulunan ve Dünyanın sayılı yapay göllerinden biri olan Burj gölündeki renk oyunları, ışık ve ses gösterisi ile senkronize olan The Dubai Fountain Showu izliyoruz. Alışveriş ve çevre gezisi için Souk Al Bahar – Dubai Mallda sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, Dünyanın en yüksek yapısı olan Burj Khalifanın 124. katına yine Dünyanın en hızlı asansörü ile çıkacak ve seyir terasından Dubainin eşsiz manzarasını 360 derece panoramik açıyla izleyebilecekleri Burj Khalifa At The Top (55 Euro bilet ücreti) etkinliğine katılabilirler.  Ardından otelimize transfer.

Burj Khalifa At The Top (55 Euro bilet ücreti)



2 Gün: DUBAİ İKONLARI ŞEHİR TURU – MIRACLE GARDEN TURU

Sabah kahvaltısı ardından hep birlikte Dubai İkonları Şehir turu için hareket ediyoruz. Turumuzda ilk Dubai’nin en önemli ikonlarından olan Burj Al Arab Yelken Oteli Madinat / Souk Jumeirah Media City Jumeirah Sheikh Sarayı ve Özel Adası JBR & Marina Walk Yat Limanı Blue Water Adası Dubai Eye Dubai Kayak Merkezi panoramik olarak görülecektir. Sunulacak kısa serbest zaman ardından Miracle Garden (Mucize Bahçe) Tema Park Turu için hareket edeceğiz. 50 milyondan fazla çiçek barındıran Miracle Garden (Mucize Bahçe), bitkilerle süslenmiş arabalardan, inanılmaz heykellere, çiçek evlere, mucize saatine ve daha birçok özel dekora ev sahipliği sağlamaktadır. Her yıl 1,5 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği, 2013 yılında Dünyanın en büyük bahçesi olmasıyla ve 2016 yılında bünyesinde barındırdığı Dünyanın en büyük çiçek heykeli olan Airbus A380” ile Guinness Rekorlar Kitabı ‘na giren Mucize Bahçe ziyaretimizde rengarenk kemerler, desenlerle süslenmiş çiçekten duvarlar, taklar bizleri adeta büyüleyecek. Mucize Bahçe de gerçekleştireceğimiz gezi sonrası otelimize dönüyoruz. Akşam saatlerinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro) programımıza katılabilirler. Çöl safari turumuz için otelimizden 4x4 jeepler ile hareket edeceğiz. Turumuzda çölde unutulmaz anlar yaşayıp Off-Road macerası ve fotoğraf molası sonrası Bedevi kampına varacağız. Dilerseniz deve üzerinde kısa bir gezintiye çıkabilir, geleneksel motiflerin kullanıldığı kına dövmesi yaptırabilir, Arap coğrafyasına ait geleneksel Kandura ve Abaya kıyafetleri ile hatıra fotoğrafı çektirebilirsiniz. Burada düzenlenecek olan dans ve müzikli eğlence eşliğinde, limitsiz soft içeceklerin dahil olduğu, Barbekü açık büfe akşam yemeğimizi alıyoruz. Bedevi hayatını deneyimleyeceğimiz bu turumuz sonrasında otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.

Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro) 



3 Gün: DUBAİ – LEGOLAND / MOTIONGATE PARK TURU – BEACH CLUB – GLOBAL VILLAGE TURU

Otelde alınacak sabah kahvaltısı ardından arzu eden misafirlerimizle birlikte Legoland Turu (Tek Park giriş bileti dahil) programımızı düzenliyoruz. Bu turumuzda 40'tan fazla parkura ev sahipliği yapan Legoland’de, Lego Şehri ve Lego Fabrikasını gezebilirsiniz.

Arzu eden misafirlerimiz ise Motiongate Park (Tek Park giriş bileti dahil) programımıza katılabilirler. Moutaingate tema parkında 27 aksiyon dolu sürüş ve atraksiyonun yanı sıra 15 eğlence deneyimi ve canlı dans performanslarından oluşan eksiksiz bir program bulunmaktadır. Park genelinde restoran yemekleri ve hızlı yiyecekler mevcuttur. 5 hız treni, multimedya karanlık sürüşler, bir düşme kulesi, interaktif oyun laboratuvarları, bir su akıntısı sürüşü ve medya tabanlı tiyatro gösterileri ve çok daha fazlası arasından seçim yapmakta biraz zorlanabilirsiniz J

Tur bitiminde Grand Habtoor Beach Jumeirah Hotel ‘de deniz & kum & güneş keyfi için serbest zaman sunacağız. Sunulacak serbest zaman ardından otelimize transfer.

Akşam saatlerinde Türk sokağının da bulunduğu, uluslararası gösterileri ve showları ile; eğlence ve cazibe merkezlerinden biri olan Global Village (Küresel Köy) ziyareti için hareket ediyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki yaklaşık 90dan fazla ülke kültürünü tek bir yerde birleştiren bu büyük eğlence merkezinde “Hedef Bulma” oyunumuz ardından serbest zaman sunuyoruz.

Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



4 Gün: DUBAİ – ATLANTİS AQUAVENTURE WATER PARK – AKŞAM YEMEKLİ DHOW CRUISE TEKNE TURU

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Palmiye adasındaki Dünyaca ünlü Atlantis Otelinde bulunan 105den fazla su kaydırağı ve eğlence dolu aktiviteleri ile Dünyanın en büyük su ve eğlence parkı Aquaventure turumuzu düzenliyoruz. Ayrıca, park içinde bulunan özel plaj ve tropik alanında deniz, kum ve güneş keyfi… Devamında Açık büfe akşam yemeği ve limitsiz soft içeceklerin de dahil olduğu Dubai Marina Dhow Cruise tekne gezimizi düzenliyoruz. Yemek sonrası otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



5 Gün: DUBAİ – ABU DHABİ LOUVRE MÜZESİ TURU – YAS ADASI EĞLENCE TURU – (Warner Bros veya Ferrari World)

Sabah kahvaltısı ardından hep birlikte Saadiyat Adası ‘nda bulunan ve 24.000 metrekare kurulu alanı ile Arap Yarımadası’nın en büyük sanat müzesi olma özelliğini elinde bulunduran, Louvre Müzesi ‘ni ziyaret ediyoruz. (Giriş bilet ücreti fiyata dahildir). Doğu ve Batı sanatı arasındaki geçişi doldurma özelliğine sahip 600 ‘den fazla kalıcı eserin sergilendiği müzede Avrupalı ressamların eserlerinin yanı sıra Çin ve İran kökenli eserleri de belli bir zaman dilimine ve temaya göre inceleyebilmektedirler.

Louvre Müzesi ziyareti sonrasında eğlence adası olarak bilinen Yas Adası gezimiz için yola çıkıyoruz.

Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix, Yas Marina, Yas Water World, Warner Bros veya Ferrari World eğlence merkezleri panoramik olarak görülecektir. Yas Mallda alışveriş ve kişisel aktiviteler için verilecek serbest zaman dahilinde, Sea World, Warner Bros World veya Ferrari World ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Macera sever ailelerimiz için mükemmel bir tema park olan Warner Bros – Ferrari World Abu Dabi, 6 farklı alanda 29 eğlence aracı ile ziyaretçilerine çok farklı deneyimler sunmaktadır. Bu alanlardan biri modern bir Hollywood Bulvarı şeklinde tasarlanmış olan Warner Bros Plazadır. Güneybatı Amerikanın sevilen Looney Tunes karakterleri olan Samin de bulunduğu Dynamite Gulch, Supermen ve arkadaşlarının yer aldığı ''Metropolis''; Batman ve kötülerin yer aldığı ''Gotham City''; Bugs Bunny, Tom ve Jerry, Scooby-Doo gibi ünlü karakterleri bir araya getiren ''Cartoon Junction' dikkat çeken alanlar... ''Bedrock'' ise Çakmaktaşların taş devri kasabasının bir örneğidir. (0-3 yaş = ücretsiz – 3-12 yaş = Kombine Bilet ile 2 parka giriş yapabilirsiniz.) (Tek park ücreti dahildir.).

Tur bitimi Dünyaca ünlü The Cheesecake Factory'e uğrayıp isterseniz akşam yemeği isterseniz de cheesecake yiyebilir kahvenizi içebilirsiniz. Rehberimizin belirteceği saatte İstanbul’a gerçekleşecek olan dönüş uçuşumuz için Abu Dhabi Havalimanı ‘na transfer.



6 Gün: ABU DHABİ – İSTANBUL

Bagaj teslim, check-in, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından TK0869 sefer sayılı Türk Havayolları tarifeli uçuşu ile 02:15de İstanbul a uçuyoruz. TSİ 06:35de İstanbul Havalimanı ‘na varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul HL (IST) – Abu Dhabi (AUH) – İstanbul HL (IST) parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti,
  • Uçak içi Sıcak yemekler ve ikramlar, (Özel çocuk menüsü seçeneği ile)
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • Havalimanı transferleri,
  • 4* Metropolitan Hotel Dubai vb'de 4 gece oda kahvaltı konaklamalar,
  • İlk Gün Abu Dhabi ‘ye varış Sonrası Sabah Kahvaltısı.
  • Abu Dhabi İkonları Şehir turu,
  • Dubai İkonları Şehir turu,
  • Legoland / Motiongate Park Turu ( Tek Park giriş ücreti de dahildir)
  • Atlantis Aquaventre Water Park (Adventure Day Pass bilet ücreti dahildir) 
  • Marina Dhow Cruise Tekne Turu açık büfe akşam yemeği ve limitsiz soft içecekler,
  • Miracle Garden (Mucize Bahçe) Tema Park turu,
  • Işıklı Dubai Fenomenleri Turu (Burj Khalifa - Fountain Show-Dubai Mall )
  • Yas Adası Eğlence Turu
  • Warner Bros veya Ferrari World tek park giriş bileti dahil,
  • Dubai Lokal Mahalleler Turu,
  • Abu Dhabi Louvre Müzesi Turu,  
  • Türkçe rehberlik hizmetleri,
  • TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Dubai Vizesi (seyahat süresince geçerli, tek girişli vize olup, Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz vizeden muaftır)
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • İç hat bağlantı bedeli,
  • İsteğe bağlı seyahat sağlık güvence paketi (kişi başı 15 Euro)
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • Tourism Dirham (Yerel otoriteler tarafından alınan ve misafirler tarafından otele direk ödenen gecelik kişi başı 3-5 USD olan konaklama vergileridir.),
  • Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 Euro),
  • Burj Khalifa At The Top (55 Euro


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Tatil Yıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli Tatil Yıldızı misafirleri,

    Tatil Yıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kalaya kadar iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    Tatil Yıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/i0252-ekstra-turlar-dahil-dubai-turu-thy-ile-4-gece-ara-tatil-ozel-i0252
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 05.10.2024 15:28 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.