Bir Hata Oldu. Hata Kod: #7A063
Belgrad Turu PGS İle 2 Gece 3 Gün Sevgililer Günü Özel (TY034) Tur Programı

Uçuş Bilgileri :

PC373  10:25

PC374  11:20

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı SAW
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Belgrad

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Havayolları kontuarında uçuşumuzdan 3 saat öncesinde buluşma. Pegasus  havayollarının PC373 sefer sayılı uçuş ile Belgrad’a  10:25’de hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından 10:20’de varış ve ülkeye giriş işlemlerinin ardından özel otobüsümüz ile Sırbistan`ın başkenti, canlılığın ve hareketliliğin yeni sembolü Avrupa’nın en eski kentlerinden biri olan Belgrad panoramik şehir turumuz başlıyor. Türk döneminin muhteşem oyma tavanları ile süslü Eski Saray, Bin yıl anıtı, Sava Nehri'nin Tuna'ya katıldığı noktada Fatih Sultan Mehmed'in uğruna yaralandığı ama fethinin Kanuni sultan Süleyman'a nasip olduğu Osmanlı donanmasının ikmal merkezlerinden Belgrad Kalesi, Kale Meydanı, Taş Meydan, Askeri Müze, Şehit Ali Paşa'nın türbesi, Bayraklı Camii görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Geceleme Belgrad’da otelimizde.



2 Gün: Belgrad

Sabah kahvaltı sonrası tüm gün serbest zaman dileyen misafirlerimiz Novi Sad - Sremski Karlofca Turuna katılabilirler.  Turumuzun bitimiyle beraber Belgrad`a hareket. Geceleme Belgrad’da otelimizde

Ekstra Tur: Novi Sad & Sremski Karlofça Turu: 60 Euro

Bu turumuzda sabah Novi Sad`a gitmek için özel aracımızla yola çıkıyoruz. İlk durağımız Sremski Karlofca. Bu güzel kasabada 1699'da 72 gün süren görüşmeler sonrası Osmanlı Devleti ile Avusturya-Macaristan-Venedik ve Polonya arasında Karlofça barış anlaşması imzalanmıştır. Ziyaretimizde anlaşmanın imzalandığı 4 kapılı mekânı ve burası dışında meydan, dört aslan çeşmesi, tarihi lise, Ortodoks ve Katolik kiliseleri göreceğimiz yerler arasındadır. Kahve molası sonrası yolumuza devam ediyoruz. Yol üzerinde Petro Varadin kalesinde Belgrad kapısı, saat kule. yukarı şehir, uzun kışla, Leopold kapısını göreceğiz. Ardından Novi Sad`a varış. Voyvodina, Sırbistan'ın kuzeyinde ki bir multi etnik eyalettir. Ekonomik olarak Sırbistan'ın en gelişmiş bölgesidir ve başkenti Novi Sad`tır. Burada yapacağımız yürüyüş turu sırasında özgürlük meydanı, halk tiyatrosu, tuna sokağı ve sahili, Svetozar Miletiç Heykeli, Katolik Katedrali, Ortodoks Aya Yorgi Katedrali, Aya Nikola Kilisesi ve Sinagog panoramik olarak görülecek yerler arasındadır.



3 Gün: Belgrad - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması e havalimanına transfer. Pegasus Havayollarının PC374 sefer sayılı uçuşu ile saat 11:20 de İstanbul’a uçuyoruz. Bir sonraki turda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Havayolları ile IST-BEG-IST Arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Seçilen Otel kategorisinde 2 Gece Kahvaltı dahil konaklama
  • Panoramik Şehir Turu
  • Havalimanı - Otel - Havalimanı transferleri
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu                 
  • Seyahat Sağlık Sigortası    
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Şehir ve otel vergileri
  • Opsiyonel turlar


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Tatil Yıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli Tatil Yıldızı misafirleri,

    Tatil Yıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kalaya kadar iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    Tatil Yıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/ty034-belgrad-turu-pgs-ile-2-gece-3-gun-sevgililer-gunu-ozel-ty034
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 19.09.2024 19:30 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.