Bir Hata Oldu. Hata Kod: #7A063
Budapeşte Turu PGS İle 2 Gece 3 Gün Sevgililer Günü Özel (TY030) Tur Programı

Uçuş Bilgileri :

PC331  14:10  

PC332  15:10   

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı SAW
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Budapeşte

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Havayolları kontuarında uçuşumuzdan 3 saat öncesinde buluşma. Pegasus  PC331  sefer sayılı uçuş ile Budapeşte’ye 14:10 ’da hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından 14:15’de varış ve ülkeye giriş işlemlerinin ardından özel otobüsümüz ile Tuna Nehri'nin iki yakasındaki sağ (Buda) ve sol (Peşte) kıyısı şeklinde iki bölüme ayrılmıştır. Berlin'den sonra Orta Avrupa'nın en büyük ikinci şehri olup, Macaristan nüfusunun beşte biri de burada yaşamaktadır. Tuna'nın sol kıyısında Buda şatosunun çevresinde, parklarla süslü modern caddeler ve tarihi semtler uzanır. Budapeşte'ye varışı takiben panoramik şehir turu. Budapeşte'de görülecek yerler arasında; Erszebet Köprüsü, tüm şehri kuşbakışı izleyebileceğiniz Gellert Tepesi, Unesco Dünya mirası listesinde olan Balıkçılar Kulesi ve St. Mathias Katedrali, şehrin ilk köprüsü olan Zincirli Köprü, görkemli bir tablo çizen Parlamento Binası, Macar krallarının heykellerinin ve heykellerin altında da kahramanlıklarını gösteren kabartmaların bulunduğu Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otele transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Çigan Gecesi turuna katılabilirler. Balkan ve Türk müziklerine dayalı Macar ve Rumen müzikleri kaynaklı geleneksel çingene müziğinin ve gösterilerinin yapıldığı Çigan Gecesi turumuzda Budapeşte'nin şarap mahzenleri bölgesine gidilerek toplam 98 km uzunluğundaki şarap mahzenlerinin bir bölümünün restorasyonu ile açılmış olan Budapeşte'nin en otantik restoranında geleneksel kıyafetler içerisinde Macar danslarını izleyip, meşhur Macar Gipsy orkestrasının müzikleri eşliğinde dans ederken, Macar mutfağının güzel tatları ile eğlenceli muhteşem bir gece geçireceksiniz. Geceleme Budapeste otelimizde.



2 Gün: Budapeşte

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel aracımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Esztergom - Visegrád - Szentendre turuna katılabilirler. Bu turumuzda Türk tarihinde önemli stratejik öneme sahip olan Esztergom Kalesi ve Esztergom Katedrali, Tuna Nehri kenarındaki köyler ve kasabalar ile Visegrád kasabası gezilecek ve yemek sonrasında Szentendre artistler köyünde Macaristan'ın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alma imkânına sahip olacaksanız.



3 Gün: Budapeşte - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ile serbest zaman. Rehberimizin belirlediği saatte havalimanına transfer. Pegasus havayollarının PC332 sefer sayılı uçuşu ile saat 15:10’da İstanbul’a uçuyoruz. Bir sonraki turda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ekonomi Sınıfı Uçuşlar
  • Belirtilen Otellerde Konaklama (2 Gece Oda Kahvaltı)
  • Sabah Kahvaltıları
  • Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri
  • Panoramik Şehir Turları (Budapeşte)
  • Rehberlik Hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • Vize Ücreti
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Kişisel Harcamalar
  • Şehir Vergileri
  • Ekstra Turlar
  • Lokal Rehber + Kulaklık (Gerektiğinde Tur Esnasında Toplanacaktır.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Tatil Yıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli Tatil Yıldızı misafirleri,

    Tatil Yıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kalaya kadar iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    Tatil Yıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/ty030-budapeste-turu-2-gece-3-gun-sevgililer-gunu-ozel-ty030
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 19.09.2024 19:17 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.