Bir Hata Oldu. Hata Kod: #7A063
Ekspres Orta Avrupa Turu PGS ile 5 Gece 6 Gün BUD-PRG (T0053) Tur Programı

Uçuş Bilgileri :

Gidiş :    SABİHA GÖKÇEN SAW – BUDAPEŞTE BUD 11:45 12:50 PC 331

Dönüş :  PRAG PRG – SABİHA GÖKÇEN SAW 16:00 19:35 PC 302

Konaklama Bilgileri :

Prag

Merkeze 10 – 20 km. mesafedeki oteller

Viyana

Merkeze 10 – 20 km. mesafedeki oteller

Budapeşte

Merkeze 10 – 20 km. mesafedeki oteller

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı SAW
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BUDAPEŞTE

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile uçuş saatinden 3 saat önce buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile Budapeşte’ye uçuş. Varışımız ile birlikte panoramik Budapeşte şehir turu gerçekleştiriyoruz. Şehir turumuzda Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Opera, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otele transfer. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin opsiyonel etkinlik olarak düzenleyeceği Akşam Yemekli Çigan Gecesi (kişi başı 60€)’na katılabilirler. Budapeşte’nin en otantik restoranında geleneksel kıyafetler içerisinde Macar danslarını izleyip, Meşhur Macar Gipsy orkestrasının müzikleri eşliğinde unutulmaz bir gece geçireceğiz. Akşam yemeği esnasında ayrıca meşhur Tokaji şaraplarının tadımını yapma fırsatımız olacaktır. Otelimize dönerken Budapeşte’nin muhteşem gece manzaralarını görme imkanına sahip olacaksınız. Turumuzun ardından otele dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Akşam Yemekli Çigan Gecesi (kişi başı 60€)



2 Gün: BUDAPEŞTE - VİYANA

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Viyana şehrine hareket ediyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin güzergah üzeri ekstra olarak düzenleyeceği Esztergom Turu (kişi başı 30€)’na katılabilirler. Bu turumuzda Türk tarihinde önemli stratejik öneme sahip olan Estergon Kalesi  ve Macar Katolik Kilisesi’nin merkezi olan Estergon Bazilikası’nı geziyoruz. Turumuzun ardından yolculuğumuza kaldığı yerden devam ediyoruz. Varışımıza istinaden panoramik Viyana şehir turu. Turumuz esnasında Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesi görülecek yerler arasındadır. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel etkinlik olarak düzenleyeceği Viyana Konser Gecesi (kişi başı 65€)’ne katılabilirler. Sizlere Klasik Müzik ziyafeti yaşatacak Viyana Konser Gecesi için ön rezervasyon yaparak yerinizi ayırmayı unutmayın. Bu keyifli akşamın ardından otele dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Esztergom Turu (kişi başı 30€)

Viyana Konser Gecesi (kişi başı 65€)



3 Gün: VİYANA

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bratislava & Viyana Ormanları & Seegrotte Turu (kişi başı 90€)’na katılabilirler. Bu turumuzda ilk durağımız Bratislava. Kişi başı 25.000 €’luk milli gelirle Orta Avrupa’nın en zengin başkentlerinden olan Bratislava şehir turumuzda; Bratislava nehir kıyıları, Bratislava Kalesi, St.Martin Katedrali, Eski şehir merkezi, Parlamento, Slovak Devlet Tiyatro Binası ve Mozart’ın 6 yaşında konser verdiği tarihi bina görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından bir sonraki durağımız Viyana Ormanları ve Seegrotte. Nazi Almanyası tarafından 2. Dünya savaşında ilk jet fabrikası olarak da kullanılan, Avrupa’nın en büyük yer altı gölü olan Seegrotte’de tekne ile gezintiye çıkıyoruz. Mayerling Av Köşkü, peri masallarını andıran Liechtenstein Şatosu, Heilingenkreuz Manastırı, Schönbrunn Sarayı Bahçeleri ve Beethoven'ın 9. Senfonisi'ni bestelediği kaplıcalar ve tabiat şehri Baden göreceğimiz diğer yerler arasındadır. Turumuzun ardından serbest zaman ve otele transfer. Konaklama otelimizde.

Bratislava & Viyana Ormanları & Seegrotte Turu (kişi başı 90€)



4 Gün: VİYANA – PRAG

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Prag şehrine hareket ediyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin güzergah üzeri ekstra olarak düzenleyeceği Cesky Krumlov Turu (kişi başı 30€)’na katılabilirler. Vltava nehrinin kıvrımları içerisinde bir ada gibi gözüken Cesky Krumlov; evleri, sokakları ve kalesi ile sizi ortacağa geri götürecek. Turumuzun ardından yolculuğumuz kaldığı yerden devam ediyor. Varışımıza istinaden panaromik Prag şehir turu. Turumuzda Küçük Mahalle , Charles IV. köprüsü, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel etkinlik olarak düzenleyeceği Akşam Yemekli Vltava Nehri Tekne Turu (kişi başı 60€)’na katılabilirler. Teknemizde açık büfe akşam yemeğimizi alacağımzı bu turda; şehri tam ortadan ikiye bölen Vltava nehri üzerinde teknemizde şehrin gece manzaraları eşliğinde güzel bir gezintiye çıkıyoruz. Tur sonrası otele transfer. Konaklama otelimizde.

Cesky Krumlov Turu (kişi başı 30€)

Akşam Yemekli Vltava Nehri Tekne Turu (kişi başı 60€)



5 Gün: PRAG

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Dresden & Prag Kalesi Turu (kişi başı 75€)’na katılabilirler. İlk durağımız Prag’a 160 km mesafedeki Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan, II. Dünya Savaşı sonrası küllerinden doğan ve barok mimarisi ile inşa edilmiş muhteşem şehir Dresden’i ziyaret ederek şehir turumuza başlıyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Almanya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Dresden’de gerçekleştireceğimiz turumuzda Fraunkirche, Zwinger Sarayı, Bruhl Terası, Kral Yolu, Elbe Nehri ve Martin Luther heykeli görülecek yerler arasındadır. Ardından Prag Kalesi turumuz için Prag’a dönüyoruz. 1000 yıldan uzun süredir şehrin yönetiminin merkezi olan, şehrin en hâkim tepesinde ve Vlatava Nehri’nin batısında yer alan, Guinness Rekorlar Kitabı’nda “Dünya’nın En Eski Kalesi ve En Büyük Kale Kompleksi” olarak yer alan bu tarihi kaleyi yakından yürüyerek deneyimlemek için mükemmel bir fırsat. Prag Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Tarihin En Eski Gotik Kilisesi’ni de bu gezi esnasında görebileceğiz. Kaleyi fotoğraflayabilmeniz için kısa bir fotoğraf molası. Turumuzun ardından otele dönüyoruz. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel etkinlik olarak düzenleyeceği Akşam Yemekli Çek Gecesi (kişi başı 60€)’ne katılabilirler. Prag'ın yerel restoranlarınında Çekya’ya özgü müzik, folk danslar eşliğinde Çek mutfağının güzel tatları ile eğlenceli bir gece geçireceksiniz. Tur sonrası otele transfer. Konaklama otelimizde.

Dresden & Prag Kalesi Turu (kişi başı 75€)

Akşam Yemekli Çek Gecesi (kişi başı 60€)



6 Gün: PRAG – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine bağlı olarak Prag Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Hava Yollarının tarifeli seferi ile İstanbul'a hareket. İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul (SAW) – Budapeşte (BUD) / Prag (PRG) – İstanbul (SAW) parkurlarında ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • 3 ve 4 yıldızlı otellerde 5 gece oda-kahvaltı konaklama
  • Alan-otel-alan transferleri
  • Tüm şehirler arası transferler
  • Panoramik Prag, Viyana ve Budapeşte şehir turu
  • Şehir Vergileri (15€)
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Vize ücreti ve servis bedeli
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Öğle yemeği, akşam yemeği ve diğer öğünler
  • Otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
  • Ekstra turlar, güzergah üzeri ekstra turlar ve opsiyonel etkinlikler
  • Müze ve ören yerleri giriş ücretleri
  • Fiyata dahil olarak belirtilmemiş tüm servisler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ECO PAKET

    • GÜZERGAH ÜZERİNDEKİ EKSTRA TURLAR Fiyat + 50 Euro

     

    MAXİ PAKET

    • TÜM EKSTRA TURLAR Fiyat + 195  Euro

     

    FLEX PAKET

    • 96 SAATE KADAR KESİNTİSİZ İPTAL GÜVENCESİ  Fiyat + 100  Euro

     

    DELUXE PAKET

    • TÜM EKSTRA TURLAR
    • 96 SAATE KADAR KESİNTİSİZ İPTAL GÜVENCESİ Fiyat + 295  Euro

    İptal Şartları

    Tatil Yıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli Tatil Yıldızı misafirleri,

    Tatil Yıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kalaya kadar iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    Tatil Yıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/t0053-ekspres-orta-avrupa-turu-pgs-ile-5-gece-6-gun-bud-prg-t0053
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 19.09.2024 19:05 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.