Phuket Turu THY ile (BB035) Tur Programı

Uçuş bilgileri

Gidiş: İstanbul İGA Havalimanı ( İST 02:15   - Phuket Uluslararası Havalimanı ( HKT ) 15:40

Dönüş: Phuket Uluslararası Havalimanı HKT ) 22:45 İstanbu İGA Havalimanı ( İST ) 06:00

Uçuş kodu: TK172 – TK173

Konaklama bilgileri:

Phuket: İbis Phuket Patong

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı İST
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Phuket

İstanbul Havalimanı dış hatlar da uçuştan  3 saat önce buluşarak turumuz başlayacaktır. Check-in işlemlerimizin ardından THY tarifeli uçuşu ile Phuket’e uçuyoruz. Phuket'e vardıktan sonra rehberimiz ile buluşuyor, panoramik şehir turumuzu yapıyor ve otele transfer oluyoruz. Günün geri kalanını serbest  geçiriyoruz. Uçuşun yorgunluğunu atmak için deniz, kum ve güneşin tadını çıkartabilir, otelimizin havuzunda içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. 



2 Gün: Phuket

Sabah kahvaltısının ardından deniz ve güneşten yararlanmanız için tam gün serbest zamanımız olacak. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği öğle yemekli ve teknede sınırsız alkolsüz içecekli Phi Phi Adaları Turuna katılabilirler. Bu turumuzda Tayland’ın belki de en egzotik adasına sürat teknesi ile tam günlük bir gezi düzenliyoruz. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım sağlayacağız. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay”’de denize girme ve güneşlenme imkânına sahip olacağız. Güneşin ve kumsalın tadına doyamayacaksınız. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarasını ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi adasında olacak ve turumuzun ardından otelimize döneceğiz.

 Phi Phi Adaları Turu ( Kişi Başı 90$ )



3 Gün: Phuket

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tüm günü serbest zaman olarak geçireceğiz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği öğle yemekli ve teknede sınırsız alkolsüz içecekli James Bond Adası Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız bir çok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında ,  koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir mecera sizleri bekliyor. Acık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz , adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zamana sahip olacağız. James Bond adasından sonraki en son durağımız yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa Adası veya Naka Adası olacaktır. ( Hava şartlarına gore karar verilecek ) Turumuzun ardından otelimize dönüyoruz.

James Bond Adası ( Kişi Başı 110$ )



4 Gün: Phuket

  Sabah kahvaltısının ardından deniz ve güneşten yararlanmanız için tam gün serbest zamanımız olacak. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Fil Safarisi Turu'na çıkabilecek. Hayatınızda kaç defa fil üstünde safariye çıkabilirsiniz ki ? İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari yapacağız. Turumuzun ardından serbest zamanımız olacaktır. Akşam etkinliği olarak opsiyonel Fantasea Show yapılacaktır. Phuket’in en meşhur kabare gösterisi. Şov öncesi aksam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale yapan dansçılar,  akrobasi, özel efektler, 30 fil ile yapılan görkemli gösterisi, ve Thai kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçilerini büyüleyen bu gösteride, çok güzel bir gece geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir gösteridir.

Fil Safarisi Turu  ( Kişi başı 55$ ) 

Fantasea Show ( Kişi Başı 100$ )



5 Gün: Phuket

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün Phuket'in eşsiz deniz, kum ve güneşinden yararlanma imkanına sahip olacağız. Akşam etkinliği olarak Simon & Simon Cabaret etkinliğini gerçekleşecektireceğiz. Uzakdoğu’nun en güzel kabare tarzı gösterilerinden biri olmasında son teknoloji ışık ve ses sistemleri, muhteşem sahne dekorları, dansçıları ve gösterişli kostümleri olmasında etkisi büyüktür.

Simon & Simon Cabaret ( Kişi başı 60$ ) 



6 Gün: Phuket - İstanbul

Sabah kahvaltısının sonra serbest zaman geçiriyoruz.  odaların boşaltılmasından ardından Akşam saatlerinde havalimanına transfer oluyoruz. Türk Hava Yollarının tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz.



7 Gün: İstanbul

İstanbul Havalimanı'na varışımız ile turumuz son buluyor. Sonraki turumuzda görüşmek üzere.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •  THY ile ekonomi sınıfı ucak biletleri 
  •  3* Otellerde 5 gece Oda Kahvaltı konaklama 
  •  Türkçe Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 
  •  Lux Otobusler ile şehir turları ve şehirler arası transferleri
  •  Alan vergisi
  •  Zorunlu Sigorta Mesleki Zorlunluluk


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •   Ekstra Turlar
  •   Yurtdışı Çıkış Harcı,
  •   Tüm otel ekstraları,
  •   Seyahat sigortası,
  •   İptal güvence paketi
  •   Lokal rehber + Kulaklık (Gerektiğinde Tur esnasında ödenecektir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Ekstra turlar paket halinde satılmaktadır. 
    Paket Fiyatı: 415€
    Paket Fiyatı: 375€  (Erken rezervasyon için geçerlidir.


    İptal Şartları

    TatilYıldızı Yurtdışı Turları İptal ve İade Şartları

    Değerli TatilYıldızı misafirleri,

    TatilYıldızı olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz. Yurtdışı turlarında oluşabilecek olası iptal ve değişiklik durumlarında şeffaf ve adil bir iade politikası izlemekteyiz. İşte yurtdışı turları için geçerli iptal ve iade şartlarımız:

    1. İptal Süresi:
      • Turun başlama tarihinden 45 gün öncesine kadar yapılan iptallerde %100 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30-45 gün kala yapılan iptallerde %50 iade sağlanır.
      • Turun başlama tarihine 30 günden az süre kala yapılan iptallerde iade sağlanamamaktadır.
    2. Zorunlu Durumlar:
      • Sağlık sorunları, acil durumlar gibi belgelenmiş zorunlu durumlarda iptal yapıldığında, geçerli belgelerle birlikte talep edilen ücretin tamamı turun başlama tarihine 20 gün kala iade edilir.
    3. Tesis ve Ulaşım İptalleri:
      • Tesis veya ulaşım sağlayıcılarının (hava yolu şirketi, otel vb.) kendi politikaları çerçevesinde gerçekleştirdiği iptallerde, misafirlerimize oluşan maliyetler doğrultusunda iade veya alternatif tur seçenekleri sunulur.
    4. Ödeme İşlemleri:
      • İptal talebi durumunda iade işlemleri, ödemenin yapıldığı kanala (banka hesabı, kredi kartı vb.) ve süreçlere göre gerçekleştirilir. İade süreci, banka veya kart kuruluşlarının işlem sürelerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    5. İptal Prosedürü:
      • İptal talepleri, müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla yazılı olarak (iptal@tatilyildizi.com.tr üzerinden yapılmalıdır.)

    TatilYıldızı olarak, her zaman misafirlerimizin yanında olduğumuzu ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    Keyifli ve güvenli seyahatler dileriz!

    https://tatilyildizi.com.tr/phuket-turu-thy-ile-bb035
    Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası
    Altayçeşme Mah. Bağdat Cad. Rüya Apt. B Blok No:405/23 Maltepe
    444 8 401


    Bu çıktı 06.10.2024 20:21 tarihinde verilmiştir. Tatil Yıldızı Turizm Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.